Theorieles AutoDSC_0006

Wil je een Tussentijdse Toets (TTT) of praktijkexamen voor het autorijbewijs doen, dan heb je een theoriecertificaat nodig. Wij bereiden je gedegen voor op het theorie-examen. Dat begint met theorielessen, waarin naast het behandelen van de theorie ook onder begeleiding het theorie-examen wordt geoefend. Zo kun jij niet alleen op korte termijn je theoriecertificaat halen, maar ben je werkelijk goed voorbereid op verkeersdeelname. Uiteindelijk is dat het doel van de theorielessen.

Theorieopleiding Auto

Bij de theorieopleiding komt een groot aantal facetten aan bod. Het gaat niet alleen om de kennis, maar ook om verkeersinzicht krijgen. Wij zijn ervan overtuigd dat je met goede theorielessen sneller de materie beheerst en beter voorbereid de auto in stapt. Begin dus op tijd aan je theorie! Belangrijke facetten en doelen van de theorie zijn:

  • Kennis van verkeersregels
  • Kennis van verkeersborden
  • Verkeersinzicht
  • Gevaarherkenning

Onze theorieopleiding is erop gericht om jou al deze facetten goed bij te brengen. Door de klassikale lessen leer je actiever en meer dan bij zelfstudie. Ons advies is om zelf de basis van de theorie op te doen door zelfstudie. Tijdens onze theorieopleiding vul je de relevante theorie aan met praktische inzichten en krijg je antwoord op de vragen die je ongetwijfeld hebt naar aanleiding van de theorie.

DSC_0004Goed Voorbereid Je Auto Theorie-examen Doen

Onze theorieopleiding voor de autorijopleiding vindt gedurende 3 weken op maandag- en dinsdagavond plaats.  Als onderdeel van onze theorieopleiding oefen je bij ons ook het theorie-examen. Hiervoor hebben wij een speciaal op de theorie afgestemd computerprogramma, dat voldoet aan de door het CBR gestelde eisen. De oefenexamens zijn vergelijkbaar met het theorie-examen dat je bij het CBR krijgt. Dit houdt in dat je zowel ja/nee-vragen als open vragen krijgt, die je met drukknoppen beantwoordt. Na de oefenexamens  bespreken we de vragen en de antwoorden, waarmee je kennis en inzicht iedere keer groeien.

 

Begin Goed Voorbereid Aan Je Autorijlessen!

Wanneer je goed voorbereid aan je autorijopleiding wilt beginnen, raden wij je aan om bij aanvang van de rijopleiding te beginnen met een theorieopleiding. Hierbij is het verstandig om zelfstudie te combineren met theorielessen. Door de zelfstudie doe je de belangrijke kennis op, die je bij theorielessen test en aanvult. Zo ben je goed voorbereid op het theorie-examen en stap je zelfverzekerd de auto in. Meer weten over onze theorieopleiding of inschrijven?