2TODRIVE APELDOORN BIJ VERKEERSSCHOOL FRANK SCHUURMAN

Beginnen met autorijles wanneer je 16½ bent? Dan ga je voor je rijbewijs met 2toDrive. Je mag dan rijexamen doen wanneer je 17 bent. Uiteraard kun je voor 2toDrive in Apeldoorn terecht bij Verkeersschool Frank Schuurman. Jij wilt toch ook lessen bij een rijschool met een hoog slagingspercentage? Wacht dan niet te lang en meld je op tijd aan.

 2TODRIVE: AUTORIJLES VANAF 16½ JAAR

Je mag dus beginnen met 2toDrive rijlessen wanneer je 16½ jaar bent. Zodra je 17 geworden bent, mag je examen doen. Heb jij je rijexamen gehaald, dan mag je met je 2toDrive rijbewijs al vóór je 18e autorijden. Voorwaarde is wel dat je dan altijd een ervaren autobestuurder naast je hebt zitten, de zogenaamde coach. Voor de coach moet je een begeleiderspas hebben en op een begeleiderspas kunnen maximaal 5 coaches staan. Aan de begeleiderspas zijn enkele voorwaarden verbonden. Alles in orde gemaakt voordat je je rijbewijs hebt? Dan mag je met je rijbewijs op zak autorijden vanaf je 17e! Dat wil jij toch ook?

> 2todrive in 9 stappen

Meer weten? Vraag direct informatie aan.

2todrive rijlessen in Apeldoorn bij Verkeersschool Frank Schuurman

HOGER SLAGINGSPERCENTAGE MET 2TODRIVE

Eerder bleek dat de slagingspercentages van deelnemers aan 2toDrive gemiddeld hoger zijn dan van deelnemers aan de reguliere rijexamens. Ben jij net als de meeste 2toDrive leerlingen super gemotiveerd? Schrijf je dan op tijd in, zodat je rijexamen kan doen zodra je 17 bent. Veel leerlingen kiezen voor ons, omdat de slagingspercentages van onze rijschool bij de hoogste in Apeldoorn horen. Op tijd aanmelden is dus zeer aan te raden. Zeker weten dat jij op je 17e kunt afrijden? Meld je dan nu aan!

OVER VERKEERSSCHOOL FRANK SCHUURMAN

Al sinds 1987 is Verkeersschool Frank Schuurman een begrip in Apeldoorn. Door onze focus op kwaliteit zijn we uitgegroeid tot een van de grootste verkeersscholen van Apeldoorn. Naast autorijles kun je bij ons ook terecht voor rijlessen voor aanhanger en motor. Alle nodige theorielessen zijn uiteraard ook beschikbaar en vinden plaats in het leslokaal in ons kantoor.

Download informatie bulletin

jouw rijschool voor 2todrive in Apeldoorn - Verkeersschool Frank Schuurman