Autorijles

Wil jij autorijles bij een rijschool met bewezen resultaten? Al sinds 1987 haalt Verkeersschool Frank Schuurman een hoog slagingspercentage voor rijbewijs B. Jij krijgt een vaste instructeur uit ons team van gemotiveerde en ervaren instructeurs. Jij staat centraal bij onze rijschool, met die insteek leveren wij al vele jaren rijlessen van hoge kwaliteit. Onze rijschool is erkend door de afdeling Rijscholen van de BOVAG.


Autorijles Rijbewijs B - Verkeersschool Frank Schuurman ApeldoornHoe Gaat Het In Zijn Werk?

Om jou goed auto te leren rijden is het belangrijk om de autorijlessen op jou af te stemmen. Dat betekent dat we jouw wensen bespreken en met jou de regelmaat van je rijlessen bepalen. Verder worden de lessen afgestemd op de vorderingen die je maakt. Omdat je een vaste rijinstructeur krijgt, weet jouw instructeur precies wanneer jij klaar bent voor een volgende stap. De autorijlessen duren 50 minuten, en je kunt ook een blokuur van 2 lessen achter elkaar plannen. Een versnelde rijopleiding rijbewijs B van 8 weken is in overleg mogelijk.

Dakbord Verkeersschool Frank Schuurman Apeldoorn - Autorijles Rijbewijs B

Jouw Autorijles

Je krijgt een vaste rijinstructeur voor jouw autorijlessen. Hiermee weet jij altijd waar je aan toe bent en heb je een instructeur die persoonlijk op de hoogte is van al jouw vorderingen. Wanneer je de volledige rijopleiding bij ons volgt, is je eerste les gratis. In de eerste les maak je kennis met je instructeur en bespreek je jouw wensen en de mogelijkheden. Je leert de lesauto alvast kennen en je ontvangt een BOVAG lesovereenkomst.

 

Onze Lesauto’sIMG_7656

Ons wagenpark bestaat uit Volkswagen Golf VI, VII en Polo’s. Representatieve én sportieve modellen voorzien van alle relevante opties. Zo leer je alle facetten van autorijden in een auto waarmee je gezien mag worden.

2toDrive

Je kunt al beginnen met je autorijlessen wanneer je 16,5 bent. Vanaf je 17e mag jij dan je rijexamen doen voor rijbewijs B. Wanneer je slaagt voor je rijexamen, mag je tot je 18e onder begeleiding van een coach autorijden. Alle details over 2toDrive vind je op de officiële 2toDrive website.

2todrive Verkeersschool Frank Schuurman Apeldoorn

Alles over 2todrive bij verkeersschool Frank Schuurman

BOVAG Erkende Rijschool

Wij zijn sinds 2000 een BOVAG erkende rijschool. Dit biedt jou onder andere de volgende zekerheden:

  • Het slagingspercentage is minimaal het gemiddelde van de plaats/regio/kring
  • Wij werken met de algemene voorwaarden van de BOVAG
  • Wij conformeren ons aan de BOVAG gedragscode. De gedragscode download je hier.
  • Je krijgt altijd les van bevoegde rij-instructeurs

Veel onduidelijkheden en onzekerheden zijn hiermee voor jou weggenomen. Jij profiteert van de betrouwbaarheid van BOVAG en mag dus een kwalitatief hoogstaande rijopleiding verwachten. De regels om door BOVAG gecertificeerd te worden zijn streng en door nog striktere regels in 2015 is het aantal BOVAG-gecertificeerde rijscholen fors afgenomen. Deze strenge regels geven jou de zekerheid dat onze rijschool aan de hoogste normen voldoet.

Wil je het nog eens nalezen? Alle relevante informatie over jouw zekerheden heeft BOVAG netjes voor je op een rijtje gezet.

Lesauto's Verkeersschool Frank Schuurman Apeldoorn

Autorijlessen Voor Rijbewijs B

Door jou centraal te stellen waarborgen wij de kwaliteit van onze rijopleiding. Doordat jij bij ons een vaste rijinstructeur hebt, weten we wanneer jij klaar bent om je rijexamen te doen. Dat resulteert in een hoog slagingspercentage bij de eerste rijexamens. Dat verstaan wij onder de betere rijopleiding. Wil je meer weten of direct een proefles aanvragen?

GESLOTEN TOT 28-04-2020

In verband met het oprukkende corona virus besloten wij op 16-03-2020 te stoppen met het geven van rijles. De maatregelen die door het kabinet aan ons allemaal opgelegd werden om 1,5 meter afstand te nemen, sociaal contact te vermijden en het standpunt van het CBR om per direct te stoppen met de theorie- en praktijkexamens waren voor ons hierin leidend.

Op 23-03-2020 is door het kabinet besloten dat het uitoefenen van contactberoepen tot en met 06-04-2020 officieel verboden is. Hierin wordt ook het beroep van rijinstructeurs uitdrukkelijk genoemd. Het geldt ook voor alle rijbewijscategorieën.

Op 31-03-2020 is door het kabinet besloten dat de maatregelen verlengd worden tot en met 27-04-2020 Tot die tijd zijn wij helaas gesloten.

Alle examens zijn bij het CBR geannuleerd tot en met 28-04-2020 en worden op een later tijdstip ingehaald. Klik op de onderstaande link om de informatie op de site van het CBR te lezen.

https://www.cbr.nl/nl/over-het-cbr/over/laatste-nieuws/meest-gestelde-vragen-coronavirus.htm

Maak er het beste van in deze periode en blijf gezond!

We kijken er naar uit om jullie snel weer te zien!

Hartelijke groet van het team Frank Schuurman.

Frank en Mirjam Schuurman