Motor – Theorie

Voordat je kunt starten met je motorrijlessen heb je een theoriecertificaat nodig. Heb je je rijbewijs B (auto) al, dan kun je direct met de motorrijopleiding starten. Heb je nog geen rijbewijs B, dan kun je pas starten met je motorrijlessen wanneer je het theoriecertificaat A hebt gehaald.

Let wel: je moet altijd in bezit zijn van theoriecertificaat A om je praktijkexamen voor Rijbewijs A1, A2 of A te kunnen doen.

Zelfstudie met theorieboek en proefexamens
Je leert de theorie eenvoudig zelf en doet het theorie-examen wanneer jij daar klaar voor bent. Daarbij kies je bijvoorbeeld voor zelfstudie via een theorieboek, dat je bij ons bestelt en op de rijschool afhaalt. Een recent boek is daarbij van belang, omdat de wet- en regelgeving regelmatig wijzigen. Wanneer je bij ons bestelt, krijg je altijd het meest recente theorieboek.

Wanneer je de theorie beheerst, huur je bij ons een USB-stick met proefexamens. Zo kun jij je in jouw tempo, op jouw eigen manier en wanneer het jou uitkomt voorbereiden op het theorie-examen. Daarna reserveer je een theorie-examen via het CBR.

Na de bevestiging van je bestelling leggen we het theorieboek voor je klaar en kun je het ophalen aan de Ovenbouwershoek 21 in Apeldoorn.

Begin goed voorbereid aan je motorrijlessen
Goed voorbereid je theorie-examen voor de motor doen, om het risico op een herexamen te verkleinen? Koop het boek bij ons om in jouw tempo de theorie onder de knie te krijgen. Je krijgt dan altijd het meest recente boek, zodat je de juiste theoriekennis opdoet.

Oefen je theorie-examen
Zodra je de theorie geleerd hebt, test je jouw kennis met proefexamens. Zo weet je wat je kan verwachten wanneer je jouw examen uiteindelijk doet en vergroot je de kans om direct te slagen Koop jouw theorieboek en huur een USB-stick met oefenexamens bij onze rijschool zodra je de materie beheerst.

> Bestel hier jouw theorieboek

Of kies voor een online pakket uit de webshop, waarbij je kunt kiezen uit verschillende combinaties van:

  • theorieboek
  • online cursus
  • examentraining

Bij het boek en de online cursus heb je ook nog de mogelijkheid om dit met proefexamens af te nemen. Zo kun jij je in jouw tempo, op jouw eigen manier en wanneer het jou uitkomt voorbereiden op het theorie-examen.

> Ga naar de theorieshop en maak jouw keuze

Hulp nodig bij jouw keuze?
Heb je nog vragen of weet je niet wat je moet kiezen uit het aanbod aan theorie-lesmateriaal? Waar je ook tegenaan loopt, wij helpen je graag. Stel je vraag gerust aan ons, je krijgt dan zo snel mogelijk een antwoord.