Brommer – Theorie

dsc_0006

Wil je snel starten met je brommerrijlessen? Dan zul je eerst je theorie-examen moeten halen. Pas wanneer je het theorie-examen AM hebt, mag je het praktijkexamen voor rijbewijs AM doen. Wil je zo snel mogelijk na je 16e verjaardag al je praktijkexamen doen, start dan met de theorie wanneer je 15,5 jaar bent.

DSC_0004

Theorieopleiding bromfiets

De theorie voor bromfiets is voornamelijk zelfstudie. Uit ervaring blijkt dat er bij zelfstudie nog altijd veel vragen ontstaan, die nadere toelichting nodig hebben. Daarom adviseren wij om naast zelfstudie ook fysieke lessen te nemen. Onze theorieopleiding omvat 2 lessen in ons theorielokaal. Deze theorielessen vinden plaats in overleg. Tijdens de theorielessen staan jouw vragen centraal. Na de theorielessen doe je het theorie-examen bij het CBR.

Zelf de theorie voor het brommerrijbewijs leren?

Natuurlijk kun je zelf je theorie leren. Wel is gebleken dat de theorie leren via zelfstudie voor veel kandidaten niet voldoende is. Je kunt je vragen niet stellen aan iemand die de materie tot in detail kent en leert niet van de fouten van anderen. Ons advies is om zelf de basis van de theorie op te doen door zelfstudie. Hiervoor vind je in de webshop een zelfstudiepakket. Je kunt ook bij ons een boek aanschaffen en een DVD huren. Deze basis vul je dan aan met theorielessen, waarbij je je kennis uitbreidt en toetst.

 

De theorielessen

Tijdens de theorielessen vul je de relevante theorie aan met praktische inzichten en krijg je antwoord op de vragen die je ongetwijfeld hebt naar aanleiding van de theorie. Je krijgt sneller en beter inzicht in de materie, waardoor je minder risico loopt een herexamen te moeten doen.

 

Rijbewijs AM halen?

Wil je rijbewijs AM halen om scooter, bromfiets, snorfiets, spartamet of brommobiel te rijden? Dan haal je eerst je theoriecertificaat. Wil je goed voorbereid je theorie-examen voor de bromfiets doen, om het risico op een herexamen te verkleinen?