JUNI 2014 CBR presenteert nieuwe films over tussentijdse toets en faalangstexamen

De tussentijdse toets en het faalangstexamen behoren tot de pareltjes van het CBR.

Deze producten illustreren de dienstverlening van het bedrijf, door het maatwerk voor de kandidaat en het vakmanschap van de examinator. Ze laten ook zien hoe examinator, opleider en kandidaat samen werken aan een optimaal resultaat. Daarom zijn hierover films gemaakt, die je vanaf vandaag kunt bekijken op www.cbr.nl.

Meerwaarde van het product.
De film over de tussentijdse toets laat de meerwaarde zien van dit product. Je kunt alvast wennen aan de examensituatie. Daarnaast krijg je adviezen van de examinator voor het laatste deel van je rijopleiding. En je kunt vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen op het examen.

Extreme spanning.
De film over het faalangstexamen brengt in beeld hoe kandidaten die last hebben van extreme spanning, toch op een prettige manier kunnen afrijden. In dit examen wordt extra tijd uitgetrokken om je op je gemak te stellen. Bovendien heb je de mogelijkheid om tijdens de examenrit een time-out aan te vragen.

Examenverloop.
De films over tussentijdse toets en faalangstexamen volgen een half jaar na de eerste twee CBR-films over het theorie-examen en het praktijkexamen. Die scheppen duidelijkheid en geruststelling, omdat je vooraf kunt zien hoe zo’n examen verloopt. Dat dit in een behoefte voorziet, blijkt wel uit het feit dat de films over theorie- en praktijkexamen samen al bijna 150.000 kijkers hebben getrokken.

Nu in première.
In alle films nemen CBR-medewerkers de meeste rollen voor hun rekening. In de nieuwste twee films treden kandidaten op die onlangs daadwerkelijk een tussentijdse toets c.q. een faalangstexamen hebben gedaan. Dit alles om de beelden zo waarheidsgetrouw mogelijk te maken.