IMG_7621Rijopleiding Rijbewijs BE

De rijopleiding voor rijbewijs BE is een intensieve dagopleiding. Je haalt je E achter B dus in 1 dag. We starten enkele weken voor aanvang van jouw rijopleiding met een intest, waarbij de rijinstructeur beoordeelt in hoeverre je het rijden met een aanhangwagen al beheerst. Op basis hiervan volgt een advies voor het aantal rijlessen. Je ontvangt dan een lijst met daarop beschreven de theorievragen die je kunt verwachten voorafgaand op het rijexamen.

Hoe Verloopt De Dagopleiding Voor Rijbewijs BE? 

Wij bieden verschillende pakketten aan voor de dagopleiding E achter B. Na je intest bepalen jij en je rijinstructeur welk pakket je gaat volgen. Op de dag van het rijexamen volg jij het aantal rijlessen dat bij het door jou gekozen pakket hoort. Tijdens deze rijlessen is er speciale aandacht voor de specifieke eigenschappen van het rijden met een aanhangwagen. En jouw rijinstructeur besteedt daarbij aandacht aan de punten die bij je intest opvielen.

Waarom Verkeersschool Frank Schuurman?

Jouw succes is ook ons succes. Dat uit zich ook in onze gemotiveerde rijinstructeurs. Onze instructeurs brengen met enthousiasme hun kennis en kunde op jou over. Combineer dat met een stevige, kwalitatieve lesauto en een goede aanhangwagen (tandemasser) en jouw wil en inzet. Kan het nog misgaan? Wat ons betreft niet. Onze rijopleiding voor rijbewijs BE bewijst dat ook ieder jaar met zeer hoge slagingspercentages.

 

Wil Jij Je Rijbewijs BE Halen?

Zekerheid van slagen krijg je bij niemand. Het slagingspercentage van een verkeersschool geeft wel een indicatie van jouw kans om in een keer te slagen voor je rijbewijs. En met dat slagingspercentage zit het wel goed bij onze rijschool. Meer weten over onze bewezen lesmethode waarmee je in 1 dag je rijbewijs BE haalt? Direct een afspraak maken? Neem dan nu contact met ons op.