Fietslessen als eerste in Apeldoorn bij Verkeersschool Frank Schuurman

Fietslessen 

We zijn blij dat jij het verkeer serieus neemt. Dat doen wij ook. Dat is ook de reden dat we de fietslessen als 1-aprilgrap hebben bedacht. Want hoewel het een grap is, zit er een serieuze boodschap achter. Het is namelijk geen grap dat het smartphonegebruik op de fiets zorgt gevaarlijke verkeerssituaties. En ook het niet of niet correct volgen van de verkeersregels door fietsers vinden wij een serieuze zaak.

Van serieuze zaak naar 1-aprilgrap

De instructeurs van Verkeersschool Frank Schuurman komen dagelijks de fietsers tegen tijdens hun werk. En het gedrag van de fietsers baart ze zorgen, omdat deze jongeren hun toekomstige leerlingen zijn en onze toekomstige autobestuurders.

De instructeurs hopen dat zowel jongeren als volwassenen door dit artikel nadenken over hun gedrag in het verkeer. Of dat nu op de fiets is, als voetganger of als (toekomstige) autobestuurder.

Dít is geen grap!

We zijn verheugd dat je onze website hebt opgezocht voor de fietslessen. Omdat je het verkeer zo serieus neemt, hebben we de volgende actie voor jou:

De eerste 15 personen die op 1 april hieronder het formulier invullen, krijgen een gratis theorieboek naar keuze: brommer of auto. 

Deze actie is alleen geldig op 1 april 2017, dus profiteer er direct van.

Helaas, de actie is afgelopen. Wil je nog wat kwijt of meer weten over onze rijschool, ga terug naar home of neem contact met ons op.